Correspondència del dr. Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, Cardenalarquebisbe de Tarragona, amb Secretaria d'Estat de la Santa (Varios Humanidades nº 1) por Manuel Maria Fuentes i Gasó

November 21, 2018

Correspondència del dr. Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, Cardenalarquebisbe de Tarragona, amb Secretaria d'Estat de la Santa (Varios Humanidades nº 1) por Manuel Maria Fuentes i Gasó

Titulo del libro: Correspondència del dr. Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, Cardenalarquebisbe de Tarragona, amb Secretaria d'Estat de la Santa (Varios Humanidades nº 1)

Autor: Manuel Maria Fuentes i Gasó

Número de páginas: 728 páginas

Fecha de lanzamiento: April 1, 2015

Editor: Tirant Lo Blanch

Descargar Leer on-line

Correspondència del dr. Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, Cardenalarquebisbe de Tarragona, amb Secretaria d'Estat de la Santa (Varios Humanidades nº 1) por Manuel Maria Fuentes i Gasó fue vendido por EUR 19,94 cada copia. El libro publicado por Tirant Lo Blanch. Contiene 728 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Al cap de setanta anys de la mort del cardenal Vidal i Barraquer hem de poder apropar-nos al nostre passat, personal i col·lectiu, d´una manera serena, lúcida i racional. La celebració d´aquesta efeméride, i les consideracions que s´exposen entorn a les circumstancies de la seva mort, ens han portat a publicar aquest recull documental. Per altra banda, s´escau plenament a la tasca, ja fa temps iniciada per I´Arxiu Historie Arxidiocesa de Tarragona (AHAT), de publicar i difondre els seus fons documentals. La nostra aportació, confegida a partir deIs documents originals que es serven a I´AHAT, ens acosta, dones, a les intenses i interessants relacions de Vidal i Barraquer amb el cardenal Eugenio Pacelli, secretari d´estat de la Santa Seu.