Els pilars de la Terra (Saga Els pilars de la Terra 1) (Catalan Edition) por Ken Follett

November 20, 2018

Els pilars de la Terra (Saga Els pilars de la Terra 1) (Catalan Edition) por Ken Follett

Titulo del libro: Els pilars de la Terra (Saga Els pilars de la Terra 1) (Catalan Edition)

Autor: Ken Follett

Número de páginas: 1435 páginas

Fecha de lanzamiento: July 6, 2017

Editor: ROSA VENTS

Descargar Leer on-line

Els pilars de la Terra (Saga Els pilars de la Terra 1) (Catalan Edition) por Ken Follett fue vendido por EUR 9,49 cada copia. El libro publicado por ROSA VENTS. Contiene 1435 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Els pilars de la Terra és una gran història d'amor i d'odi, d'espiritualitat, d'ambició i de cobdícia, de luxúria, maldat i venjança a l'Edat Mitjana. La seva màgia és irresistible...

L'obra mestra de Ken Follett.

Cap novel·la històrica no ha captivat la imaginació dels lectors tant com Els pilars de la Terra. Des que es va publicar l'any 1989 ha estat el llibre preferit de milions de lectors d'arreu del món i encara ara ho continua sent, fet que l'ha convertit en un fenomen literari sense precedents.

La novel·la evoca de manera magistral la construcció de la catedral gòtica de Kingsbride, a Anglaterra, en el segle XIX. El temple es converteix en la clau d'una història absorbent i fascinant sobre la lluita pel poder, però també sobre la dura realitat de la vida d'en Tom Builder, mestre constructor, i la seva família.

Els pilars de la Terra és l'obra mestra de Ken Follett. Constitueix una evocació excepcional d'una època fosca de passions violentes.

Ressenya:
«Fantàstic des de tots els punts de vista.»
El Mundo