Autotraducció. De la teoria a la pràctica (Catalan Edition) por Josep Miquel Ramis

December 13, 2018

Autotraducció. De la teoria a la pràctica (Catalan Edition) por Josep Miquel Ramis

Titulo del libro: Autotraducció. De la teoria a la pràctica (Catalan Edition)

Autor: Josep Miquel Ramis

Número de páginas: 161 páginas

Fecha de lanzamiento: March 17, 2016

Editor: Eumo Editorial

Descargar Leer on-line

Autotraducció. De la teoria a la pràctica (Catalan Edition) por Josep Miquel Ramis fue vendido por £9.99 cada copia. El libro publicado por Eumo Editorial. Contiene 161 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Josep Miquel Ramis analitza l'autotraducció i les implicacions que té per als autors i per als traductors. Aborda el tema des de tres angles complementaris: la teoria de la traducció, la teoria literària i la sociologia literària. Útil per a traductors professionals, docents, estudiants i investigadors de la traducció, la literatura i la sociolingüística, aquest estudi obre les portes a noves recerques, tant lingüístiques com culturals en general.

"S’equivoca qui creu que estem davant d’una modalitat de traducció clarament homogènia. L'autotraducció és proteica, de perfils summament variats, per la qual cosa requereix l’aplicació de criteris classificatoris. Ramis, conscient d’aquesta necessitat, no refusa el desafiament d’oferir una proposta de categorització mereixedora de ser atesa." (Del pròleg de Xosé Manuel Dasilva)

Josep Miquel Ramis (Campos, 1982) és llicenciat en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra i doctor per la mateixa universitat. Ha participat en diversos grups de recerca sobre traducció i ha realitzat estades a les universitats Complutense de Madrid, Paris IV – Sorbonne i ENST Bretagne. Els seus interessos de recerca se centren especialment en l’autotraducció i la literatura catalana contemporània. Actualment compagina la docència amb la traducció i la correcció.