Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Catalan Edition) por Mar Cobos Balboa

December 13, 2018

Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Catalan Edition) por Mar Cobos Balboa

Titulo del libro: Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Catalan Edition)

Autor: Mar Cobos Balboa

Número de páginas: 32 páginas

Fecha de lanzamiento: January 30, 2013

Descargar Leer on-line

Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Catalan Edition) por Mar Cobos Balboa fue vendido por EUR 3,51 cada copia. Contiene 32 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Contes Infantils: RIUS DE XOCOLATA. Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies. (Versió Catalana)

Disponible també en castellà i anglès.

Na Clara és una nina valenta i un poc entremaliada que és castigada per la seva mare sense llepolies durant una setmana. Elabora un plan per agafar el pot de llepolies que la condueix a viure una aventura fantàstica a un país llunyà ple de llepolies on tindrà que superar diferents probes per aconseguir tornar a casa.

>>

RIUS DE XOCOLATA
Un Meravellós Viatge al País de les Llepolies


* EL POT DE LLEPOLIES

A na Clara li encantaven les llepolies. De totes les mides, formes i colors. Volia menjar-les a totes hores, però la seva mare només li deixava prendre un parell després de berenar a la tarda. Era el seu moment especial, l'esperava amb ansietat durant tot lo dia. Però aquella tarda no, na Clara havia romput el tramvia de joguina del seu germà petit i no havia volgut demanar-li perdó. Per això la seva mare li havia dit que no podria menjar llepolies durant tota una setmana. Na Clara estava molt molt enfadada, però tenia un plan...

És curiós com a vegades els infants cerquen solucions extravagants a problemes pels que els adults tenen fàcil resolució. Així va ser com na Clara va decidir esperar a que tots estiguessin dormint profundament i va anar caminant de puntetes i sense fer renou fins a la cuina. Duia en una mà una llanterna i a s'altra la seva cadireta de fusta. El plan era bastant senzill, acostaria una de les cadires de la cuina a la prestatgeria, posaria damunt la seva cadireta i així podria arribar fins al pot de llepolies.

El va mirar des de lluny, era de metall i tenia dibuixos de xocolatines i llepolies en relleu. Na Clara mai havia tocat el pot de les llepolies, però sabia que allà n'hi havia milers de llaminadures, núvols de cotó dolç, regalius de colors, maduixes cobertes de sucre… Quan ja tenia el pot a les seves mans i casi tenia les llepolies a la boca... PATAPAM! La cadiereta es va moure, na Clara va acabar en terra i el pot de les llepolies es va caure de les seves mans.
....
<<


SOBRE L'AUTORA:

Mar Cobos és una escriptora nascuda a l'illa de Mallorca. Mestra en actiu, la seva passió pels infants i la literatura fantàstica es fa present a la seva obra. Amb les seves històries, Mar condueix al lector a un viatge meravellós en el que la part real i la part fantàstica es fusionen en una aventura inimaginable. Per gaudir grans i petits.