Maleït cristià! (L'OMBRA D'ALÍ BEI Book 3) (Catalan Edition) por Albert Salvadó

December 11, 2018

Maleït cristià! (L'OMBRA D'ALÍ BEI Book 3) (Catalan Edition) por Albert Salvadó

Titulo del libro: Maleït cristià! (L'OMBRA D'ALÍ BEI Book 3) (Catalan Edition)

Autor: Albert Salvadó

Número de páginas: 257 páginas

Fecha de lanzamiento: December 21, 2011

Editor: Albert Salvadó

Descargar Leer on-line

Maleït cristià! (L'OMBRA D'ALÍ BEI Book 3) (Catalan Edition) por Albert Salvadó fue vendido por EUR 3,99 cada copia. El libro publicado por Albert Salvadó. Contiene 257 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Tercera part de L'ombra d'Alí Bei.
Europa canvia, Napoleó ha estat derrotat i enviat a l'exili.
En aquest context, Domènec Badia (Alí Bei) ha de fugir a França i s'estableix a París amb la seva família. Allí publica el relat dels seus viatges pel Nord d'Àfrica i els dedica al rei Lluís XVIII.
No obstant això, la vida no és fàcil en un país que no és el teu i Badia descobreix que ha d'integrar-se, si vol assolir els seus objectius, però no compta amb que el Duc de Richelieu no és Godoy i no creu en els seus projectes.
Domènec Badia haurà de ser capaç de trobar el camí que li permeti convèncer el govern francès perquè pagui una nova expedició, única manera de redreçar la seva malparada economia familiar. Tot això sota l'atenta mirada dels serveis secrets britànics que observen els seus moviments amb creixent preocupació. Més encara quan Domènec Badia aconsegueix el seu objectiu i surt cap a una nova expedició.
Però la gran aventura de Domènec Badia, Alí Bei o Othman Bei, l'home de les mil cares, encara no ha arribat. Ell és capaç de crear una trama portentosa amb la que es burlarà d'anglesos i francesos. És aquí on vertaderament neix la llegenda del més gran de tots els viatgers del segle XIX.

Albert Salvadó ens condueix fins al desenllaç d'una vida que va marcar tota una època i que, encara avui en dia, continua despertant un interès inusitat. Una obra que a mesura que s'avança en la lectura, cada vegada sorprèn més i més, fins que les sorpreses se succeeixen i expliquen qui va ser Alí Bei de debò.